Recepty na jedlá z húb a lesných plodov

Zopár nápadov na prípravu jedál z nazbieraných húb. Ak máte svoj obľúbený recept na prípravu húb a chcete sa oň podeliť s ostatnými, prosím zašlite nám Váš recept.

Kategórie receptov

Najnovšie recepty

Rýdzik korenistý na slanine s vajcom

Rýdzik korenistý, slanina, vajcia, soľ, korenie


Plnený vyprážaný vatovec

Vatovec, šunka plátky, tvrdý na plátky krájaný syr, polohrubá múka, vajcia, strúhanka, masť, soľ, korenie


Baraní šašlik s rýdzikmi

Baranina, slanina, cibuľa, zemiaky, zavárané rýdziky, citrón, olej, soľ a čierne mleté korenie


Plnené bedle

Poloroztvorené bedle, mleté mäso, tvrdý jemne strúhaný syr, môže byť aj viac druhov, masť, zemiaky, soľ, mleté čierne korenie.


Divina z hríbami

Divina, jedno aká, sušené kozáky, cibuľa, masť, soľ, čierne mleté korenie


Májovky na slanine so smotanou

Májovky alebo iné huby podľa sezóny, cibuľa, prerastaná údená slanina, smotana na varenie, mleté čierne korenie, soľ


Prírodný bravčový rezeň s dubákmi

Bravčové karé, cibuľa, masť, sušené dubáky, čierne mleté korenie, soľ.


Mletý rezeň so syrom a bedľovým práškom

Mleté máso tri diely, jeden diel tvrdý syr, vajcia, bedľový prášok, ćierne mleté korenie, soľ.


Dubáky s múkou

Dubáky alebo iné hríbovité huby, masť, polohrubá múka, soľ


Hríby z ryžou

Huby kuriatka alebo dubáky podľa sezóny, cibuľa, masť, guľato-zrnná ryža, čierne mleté korenie, soľ.



Partneri

Kucharka.sk
Recepty na každý deň a každú príležitosť. Jedlá a nápoje slovenskej a medzinárodnej kuchyňe. Kuchárka plná chutných receptov, rád o varení, pečení a príprave nápojov. Gastronomický slovník odborných výrazov.