Dobré je ho pred obaľovaním krátko povariť (2 - 3 min.) v slanej vode, alebo na pár hodín dať do mlieka.
Reagovať na správu
niečo podobné mi podaval otec na chate a musím povedať že absolútne fantastická chuť a neveril som že to je huba a odvtedy mám k tejto hube rešpekt-otec je exeletný kuchár neviem ako to urobil ale bolo to obalované ako rezen a kulinársky zážitok no.1
Reagovať na správu
Akurát jem sírovec čo som dnes našiel ako prvonález na Bytčiansku.
Úžasné sú vyprážané. Díkes za inšpiráciu
Reagovať na správu
Letos je to poprve, co jsem se seznamil se sirovcem a mam ho velice rad jako rizek[ mlady sirovec. Starsi se da take pouzit jako pomlete koreni. Ja dokonce pouzivam sirovec na caj. Spusobu, jak ho pouzit je hodne.
Reagovať na správu
Aj v Srbsku odporu čaju ho prvo trochu prevariť
Reagovať na správu
Dnes som robil ,paráda.???
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.