Možno to už viacerí z vás poznajú, ale predsa.
Tento recept poznám ešte z mladosti,keď sme bývali na Valašsku mama to vždy
pripravila.Mňam.Aj ja ho sem tam praktizujem.
Dobrú chuť!
Reagovať na správu
Tento recept pozná skoro každý, len málo kto pečenú hubu prikrýva prikrývkou
z hrnca. Huba sa skôr prepečie a zároveň aj udusí a je šťavnatejšia.
Takto sa pečú aj maličké zemiaky v šupke, ktoré väčšinou každý vyhadzuje.
Reagovať na správu
Paľko vyskúšam aj s tou pokrievkou. Môže to byť ešte lepšie ako bez!
Reagovať na správu
Ja takto robím rýdziky, no a žalúdok sa už ozýva
Reagovať na správu
A pečené holuby doplníme na holubinky!
Reagovať na správu
A napadá ma, čo tak poukladať ich na plech a v rúre zapiecť? Neskúšal to niekto?
Reagovať na správu
Ja to tak robievam, ked som leniva stat pri platnicke. Upecu sa dobre, treba vsak ten plech trocha pomastit, inak by sa velmi prichytili..
Reagovať na správu
Aj my to tak robíme je to perfektne a rychle .mňam-mňam.
Reagovať na správu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.