Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hliva »

Obaľovaná hliva na cesnaku


Ingrediencie: 40 dkg hlivy ustricovej, 3 strúčiky cesnaku, 3 Pl hladká múka, tuk na smaženie, soľ, zemiaky, maslo, pažítka, cibuľka.

Popis prípravy: Klobúčky hlivy umyjeme v studenej vode, osušíme. Cesnak rozpučíme lisom a zmiešame so soľou, klobúčiky zo spodu potrieme touto zmesou, obalíme v hladkej múke a smažíme v rozpálenom tuku na panvici, alebo vo fritovacom hrnci.

Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme ich a pokrájame na kúsky. Opečieme na masle cibuľku, pridáme zemiaky. Nakoniec pridáme pažítku a podávame.

danuša

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Ing. Jaroslav Sivecký (BASSKI)