miki49 pokročilý, atlasár 25.6.2018 17:33
Dnes som prvýkrát zobral domov rýdziky sur. a chcel by som ich ochutnať.Ponúkne niekto nejaký recept?Ďakujem.
virtue205 atlasár, moderátor 25.6.2018 22:29
ja dam na panvicu bravcovu mast, na rydziky sol, mletu rascu a opečiem z oboch stran. Je to delikatesa
fogo 26.6.2018 07:39
V časoch, keď bol jeho výskyt bohatý (považoval sa za málo kvalitný) sme si ním na turistike prekladali plátky slaniny na ražni. Po opečení je to lahôdka.
Autor a vlastník: Roland Baranovič
Stránky sú aktualizované aj na základe informácií od pani dr. Ivony Kautmanovej,
odborníčky na mykológiu zo Slovenského národného múzea.
Príspevky v diskusiách a pod fotografiami sú názory užívateľov a správca stránky nemôže preberať akúkoľvek zodpovednosť za vyjadrenia užívateľov a diskutujúcich.