Joe 1.12.2018 00:28
Dobrý deň,
chcem sa spýtať či sú zmrznuté hríby vhodné na konzumáciu, sušenie alebo na akúkoľvek kuchynskú úpravu. Ak niektoré zapáchajú od viacnásobného zmrznutia a rozmrznutia, tak tie vyhodiť a nepáchnuce ponechať alebo nie sú vhodné žiadne z nich ?
Ďakujem za odpovede.
Martin Mička pokročilý 1.12.2018 11:30
Žádné zmrzlé houby bych ke konzumaci nedoporučoval, kromě těch, které si čerstvé zamrazíte v mrazničce.
Autor a vlastník: Roland Baranovič
Stránky sú aktualizované aj na základe informácií od pani dr. Ivony Kautmanovej,
odborníčky na mykológiu zo Slovenského národného múzea.
Príspevky v diskusiách a pod fotografiami sú názory užívateľov a správca stránky nemôže preberať akúkoľvek zodpovednosť za vyjadrenia užívateľov a diskutujúcich.