mardz 9.10.2017 10:30
Dobrý deň,
dostal som hríby (neviem presne čo ale niečo z kategórie brezáky, suchohríby,dubáky..), boli asi deň dva v chladničke, potom pri krájaní mali taký mierne tmavší nádych, po ca. 2 dňoch sušenia, niektoré úplne stmavli, takmer až sčerneli. Zopár ich zostalo pekných bielych (dubáky). Čo si tak matne pamätám, nestávalo sa mi to pri sušení, tak sa chcem spýtať, či tie sčerneté mám rovno vyhodiť alebo sú aj napriek tomu ešte použiteľné ?
Ďakujem
Autor a vlastník: Roland Baranovič
Stránky sú aktualizované aj na základe informácií od pani dr. Ivony Kautmanovej,
odborníčky na mykológiu zo Slovenského národného múzea.
Príspevky v diskusiách a pod fotografiami sú názory užívateľov a správca stránky nemôže preberať akúkoľvek zodpovednosť za vyjadrenia užívateľov a diskutujúcich.