figlar 7.9.2017 09:22
masliak po uvarení sfialovel, neviem presne o aký masliak ide.
má niekto podobnú skúsenosť?
uvaril som ich v zmesi húb 30 min. (hríb smrekový, kozák osikový, kuriatka, jelenky, modráky), tie masliaky som nejedol, nie som zvyknutý jesť fialové huby
ďakujem
spišak 7.9.2017 10:27
Čo máš proti fialovej, ty rasista? Ešte si neskúsil pašupinovku, pôvabnicu, alebo i takú lakovku, ktorá spestrí jedlo? Najvyšší čas!
Autor a vlastník: Roland Baranovič
Stránky sú aktualizované aj na základe informácií od pani dr. Ivony Kautmanovej,
odborníčky na mykológiu zo Slovenského národného múzea.
Príspevky v diskusiách a pod fotografiami sú názory užívateľov a správca stránky nemôže preberať akúkoľvek zodpovednosť za vyjadrenia užívateľov a diskutujúcich.