Prírodný bravčový rezeň s dubákmi
Ako urobiť karé šťavnatým.
Ingrediencie: Bravčové karé, cibuľa, masť, sušené dubáky, čierne mleté korenie, soľ.
Popis prípravy: Karé nakrájame na rezne cca dva centimetre hrubé, mierne naklepeme opakom noža a opražíme na horúcej masti do červena. Odložíme nabok na masť, dáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu a opražíme ju do zlata. Pridáme rezne, soľ a korenie, dusíme do polomäkka, pridáme vopred namočené dubáky aj s vodou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké, odstavíme a podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
marcel
(3 hlasy)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.