Veľkonočná hríbovka
Naše tradičné jedlo
Ingrediencie: Sušené dubáky, vývar z veľkonočnej šunky, cibuľa, cesnak, masť, zemiaky, plnotučné mlieko.
Popis prípravy: Na masti popražíme na kocky cibuľu do zlata a pridáme vopred mamočené dubáky. Keď sa voda odparí, vylejeme vývar, pridáme na jemno nastrúhaný zemiak a na kocky nakrájane zemiaky. Varíme, kým zemiaky nie sú mäkké. Potom vylejeme mliek,o necháme zovrieť a odstavíme.
Pridáme na jemno nakrájaný cesnak, necháme chvíľu postáť a podávame s chlebom.
stará mama, marcelds
(2 hlasy)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.