Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Veľkonočná hríbovka

Naše tradičné jedlo

Ingrediencie: Sušené dubáky, vývar z veľkonočnej šunky, cibuľa, cesnak, masť, zemiaky, plnotučné mlieko.

Popis prípravy: Na masti popražíme na kocky cibuľu do zlata a pridáme vopred mamočené dubáky. Keď sa voda odparí, vylejeme vývar, pridáme na jemno nastrúhaný zemiak a na kocky nakrájane zemiaky. Varíme, kým zemiaky nie sú mäkké. Potom vylejeme mliek,o necháme zovrieť a odstavíme.

Pridáme na jemno nakrájaný cesnak, necháme chvíľu postáť a podávame s chlebom.

stará mama, marcelds

Hodnotenie:

(2 hlasy)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.