Hubový mix
Ingrediencie: Bravčové plece, zemiaky, cibuľa, huby (najlepsie mlade hriby, alebo kuriatka) množstvo neuvádzam, záleží na velkosti nádoby v ktorej budeme piect, oravska slanina, soľ, čierne korenie mleté.
Popis prípravy: Mäso, huby( použil som kuriatka a suchohríb hnedý priemer klobuka do 3cm), cibuľa a zemiaky v rovnakom pomere. Objemovom, nie váhovom. Mäso a zemiaky nakrájame na rovnaké kúsky, cibuľu na plátky, slaninu na slížiky. Huby používam len mladé, tak ich nechám celé. Všetko spolu osolíme , okoreníme a premiešame. Pečieme v rúre asi 90 minút.
Andrej Belica
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.