Slovenská hubová paela
nielen spanielska(seefood)s morskymi plodmi ale aj slovenska hubova paela moze byt cool,rychlo spravena a chutna....
Ingrediencie: huby(vsetky druhy-cerstve susene) najlepsie asi dubaky, ryza, olej, cibula, cesnek, mrkva, korenie, sol, rajcina, paprika,(baklazan, cukina...) petrzlenova (pazitka) vnat, majoranka;
Popis prípravy: olej,cibula,cesnek,majoran,nakrajana mala mrkva na male kolieska(da farbu namiesto safranu)-usmazime; pred koncom usmazenia pridame huby; potom pridame trochu vody + nakrajanu rajcinu, papriku,(baklazan, cukina...)malu feferonku-dusime; po odpareni vody pridame dva rovnake pohare vody, osolime a privedieme k varu; pridame pohar ryze (musi byt rovnaky ako vody)ale iba jeden; varime 20-25 min.; ozdobime petrzlenovou vnatkou pripadne pazitkou...+ surova cerstva zelenina ako obloha
ing erich hrehus (drak)
(2 hlasy)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.