Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Rýchla Čína

No ja som nemal pór a bambusové výhonky , určite by to poriadne dochutilo, pridal som tam aj chili, dobrú chuť.

Ingrediencie: Kuracie mäso, 1 cibuľu, čínsku kapustu, mrkvu, uchovec bazový (Auricularia auricula-judae) , pór, hrášok, bambusové výhonky
na omáčku: cesnak, sójovú omáčku, soľ, solamyl na zahustenie.

Popis prípravy: Opražíme sprudka mäso, pridáme mrkvu, chvílu pražíme, potom huby, neskôr cibuľu a pór. Opäť chvíľu pražíme a pridáme všetko, čo nám zostalo. Nakoniec prilejeme omáčku, ktorú pripravíme tak, že dáme 4 strúčiky cesnaku, sójovú omáčku a soľ podľa chuti. Omáčka siaha tak približne do polovice šálky. Zahusťujeme solamylom rozpusteným vo vlažnej vode. Pomaly odstavíme a ochutnáme. Zelenina má byť trochu chrumkavá. Podávame s ryžou.

Erik Brozmann (Ero)

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

roland vlastník stránok 11.1.2010 19:31

Cau Ero, zmenil som v recepte hriby za uchovec bazovy. Podla obrazka

Inak parada.

Reagovať na správu

portret

Ero atlasár 12.1.2010 06:58

čau Roland, jóój, zabudol som prepísať , ďakujem

Reagovať na správu

portret

serpico atlasár 12.1.2010 08:38

...no veru je rychla, aj cielavedoma, zanedlho (alebo uz ?) jej chapadla ovladnu riadny kusisko Zeme....ale Erova pochutka je i na oko mnam...

Reagovať na správu

portret

milustek pokročilý, atlasár 14.1.2010 06:52

mnam, to musi byt dobrota... zboznujem rychle a chutne recepty

Reagovať na správu

portret

ivetatom pokročilý 15.1.2010 10:59

vyzerá to veľmi zdravo a je to krásne naaranžované

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Erik Brozmann (Ero)