Rýchla Čína
No ja som nemal pór a bambusové výhonky , určite by to poriadne dochutilo, pridal som tam aj chili, dobrú chuť.
Ingrediencie: Kuracie mäso, 1 cibuľu, čínsku kapustu, mrkvu, uchovec bazový (Auricularia auricula-judae) , pór, hrášok, bambusové výhonky
na omáčku: cesnak, sójovú omáčku, soľ, solamyl na zahustenie.
Popis prípravy: Opražíme sprudka mäso, pridáme mrkvu, chvílu pražíme, potom huby, neskôr cibuľu a pór. Opäť chvíľu pražíme a pridáme všetko, čo nám zostalo. Nakoniec prilejeme omáčku, ktorú pripravíme tak, že dáme 4 strúčiky cesnaku, sójovú omáčku a soľ podľa chuti. Omáčka siaha tak približne do polovice šálky. Zahusťujeme solamylom rozpusteným vo vlažnej vode. Pomaly odstavíme a ochutnáme. Zelenina má byť trochu chrumkavá. Podávame s ryžou.
Erik Brozmann (Ero)
(0 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.