Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Jelenka / Jelenkovec »

Kaniarkové zemiaky

Posielam Vam recept svojej starej mamy.

Ingrediencie: Kaniarky (Jelenkovec škrídlovitý) , cibuľa, kmín, masť, soľ

Popis prípravy: Kaniarky umyjeme, pokrájame a dobre uvaríme. Medzitým si uvarime zemiaky (bez šupky) a podlávime. Uvarené kaniarky dobre upražime na masti (oleji) s nadrobno pokrájanou cibuľou.

Keď sú huby primerane mäkké, zmiešame ich zo zemiakmi.

Niet lepšej pochúťky. Dobrú chuť.

Hubka

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

ivetatom pokročilý 11.10.2010 11:06

ešte som ju nejedla, ale vyskúšam, teraz rastie v Šaštíne

Reagovať na správu

portret

cece 2.9.2014 13:32

Dakujem, bola to fantazia, vylepsene rimskou rascou a cestvou petrzlenovou vnatou. Vhodne aj ako priloha k masu. Este raz vdaka.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.