Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Vyprážaný dubák

V Štóse som ochutnal u kamaráta a bolo to vynikajúce.

Ingrediencie: Väčšie plodnice bubáka, vajcia, hladká múka, strúhanka, olej, soľ

Popis prípravy: Z veľkých plodníc nakrájame plátky 1,5 hrubé, vypražíme v trojobale.

Gabriel Komíek, Košice

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

kerdu 19.9.2005 00:00

Pozdrav Štós. Darovali mi tam zaváranú baraniu hlavu. Pecka !!!

Reagovať na správu

portret

Tatanka - Yotanka pokročilý 11.6.2012 23:15

Toto robievam v klasickom obale ako rezne s hríbových klobúkov
a je to super so zemiakovou kašou s petržlenovou vňaťou, alebo pažitkou.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Sioux Sediaci Býk (Tatanka - Yotanka)