Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Vejárovec obrovský zaváraný na ostro-kyslo

Mladé plodnice vejárovca obrovského sú menej známe chutné huby, ktoré sa dajú zavárať a následne použiť ako ingrediencia do šalátu alebo len tak ako príloha k jedlu..

Ingrediencie: na 700 ml pohár:
50 ml octu
2 polievkové lyžice cukru
1 čajová lyžica nakladača
2 až 3 čili papričky (podľa chuti)

Popis prípravy: Mladé plodnice vejárovca nakrájame a 10 minút povaríme vo vriacej vode.

Naložíme ich do pohára, zalejeme vodou a pridáme ocot, cukor, nakladač a čili papričky.

Sterilizujeme 15 minút.

ľudový recept

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Michal Jurča (Michal1234)