Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Prášnica/Vatovec »

Plnený vyprážaný vatovec

Niekde som to čítal.

Ingrediencie: Vatovec, šunka plátky, tvrdý na plátky krájaný syr, polohrubá múka, vajcia, strúhanka, masť, soľ, korenie

Popis prípravy: Vatovec očistíme, nakrájame na pláty a nožom urobíme zárez do plátu. Naplníme šunkou a syrom, osolíme a okoreníme. Obalíme v troj-obale, vypražíme na masti a podávame so zemiakovou kašou a kyslou kapustou.

marcelds od neznámeho autora

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.