Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Podpňovky »

Pomazánka z podpňoviek


Ingrediencie: 2kg podpňoviek
1/2kg cibule
3/4kg kápie
2 malé kečupy
cesnak
feferóny, olej
soľ a rôzne korenie podľa chuti

Popis prípravy: Cibuľu udusíme na oleji do sklovita. Pridáme obvarené podpňovky, kápiu a mierne podusíme. Necháme vychladnúť.

Pomelieme na jemnom mäsovom mlynčeku. Primiešame kečup, dochutíme podľa chuti.

Naložíme do fľaštičiek a sterilizujeme dvakrát 20 minút.

Výborné na hrianky, do mäsa a podobne.

Dobrú chuť.

horňák

Hodnotenie:

(2 hlasy)


Diskusia k receptu

portret

kimlo 19.9.2013 12:14

Prečo to treba 2x sterilizovať?

Reagovať na správu

portret

virtue205 atlasár, moderátor 23.10.2018 21:10

huby je lepsie viac krat sterilizovat - pre istotu

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.