"Tatarák" z bedlí
Manželka ma prekvapila svojim výmyslom a nedá mi - preposlať recept hubárskym fajnšmekrom.
Ingrediencie: Bedle (klobúky aj stonky), mäkký syr, cibuľa, cesnak, čierne korenie ... , tymián, čipoš zmes, soľ, olej a chlieb. (Toľko som z nej vytiahol v slabej chvilke)
Popis prípravy: Nadrobno pokrájanú cibuľku opražiť, potom pridať cesnak. Pridaj bedle pokrájané na malé kúsky ( stonky jemnejšie) a podusiť. Dochutiť a na záver to spojiť mäkkým syrom.
Pomer ľubovoľný, ale neprežeň to, stále hovoríme o tataráku - z bedlí!
No a hriankami sa tu asi nebudeme zaoberať...
Milan Tesař
(6 hlasov)
Diskusia k receptu
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.