Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Kozáky


Ingrediencie: Klobúky kozákov, slanina, maslo, cibuľa, čerstvá zelenina, soľ

Popis prípravy: Klobúky kozákov posolíme a prešpikujeme tak, aby prúžky slaniny vyčnievali ako ostne. Na každý osteň navlečieme krúžky cibule a pečieme na masle. Hotové obložíme čerstvou zeleninou.

Jan Vrbka - Bohuslav Ježek
Malá kuchárka pre hubárov

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

Dida 3.1.2007 12:32

Ha že nič moc, paráda!!!

Reagovať na správu

portret

Aneri pokročilý 13.1.2007 13:37

Pečene ježky, to musí byť mňam.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.