Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Niva - dubáky

Toto jedlo zbožňuje celá moja rodina, priatelia aj známi...

Ingrediencie: Mladé, zdravé, očistené dubáky, syr NIVA, soľ, mleté čierne korenie, cesnak, kyslá smotana.

Popis prípravy: Cibuľu speníme na oleji, poprípade na masle a pridáme na jemno nasekaný cesnak a dubáky nakrájané cca na 1 cm kúsky, osolíme okoreníme , zalejeme troškou vody a dusíme až do jej vyparenia. Cca 15 minút. Potom pridáme nastrúhaný syr – Nivu, kyslú smotanu a roztlačený strúčik cesnaku. A ešte chvíľočku povaríme.

Podávame s kuracím, alebo bravčovím mäskom, pripraveným na prírodný spôsob, s ryžou, alebo varenými ( opekanými) zemiakmi.

Makina

Hodnotenie:

(13 hlasov)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.