Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Hubová pomazánka


Ingrediencie: 1kg pevných húb, 0.6kg papriky (najlepšie kápiová,vyzerá to pekne farebne), 0.5kg cibule, 1.5dcl oleja, 0.3dcl kečupu / ja dávam menej,potláča sa chuť húb / 1lyžička soli, 1lyžička ml.korenia, 3 lyžičky vegety, feferónky a cesnak podľa chuti

Popis prípravy: Cibuľu podusíme na oleji,pridáme pokrájanú papriku, oblanšírované huby a spolu podusíme.Vychladnuté rozmixujeme / jemne, aby ostali kúsky húb, originál recept hovorí -pomlieť na mlynčeku /a dochutíme. Sterilizujeme minimálne 30 min.

dedičstvo

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

MIHALNICA 23.9.2007 22:16

Posielam všetkým, ktorým pomazánka v Kanianke chutila..konečne

Reagovať na správu

portret

gverka 24.9.2007 08:42

Ďakujem, musí byť super podľa ingrediencií, všetko je tam dobré.

Reagovať na správu

portret

MIHALNICA 24.9.2007 11:27

..a zabudla som dodať..najlepšie je to na hrianke! Dobrú chuť!

Reagovať na správu

portret

milustek pokročilý, atlasár 25.9.2007 09:49

Dakujeme, vyskusame

Reagovať na správu

portret

Kamka pokročilý 25.9.2007 10:13

dik

Reagovať na správu

portret

Kamka pokročilý 10.10.2007 09:26

Už je urobená, mňááám, ešte raz dík!

Reagovať na správu

portret

Tono od Cirochy pokročilý 16.10.2007 12:44

Urobil som ju z masliakov. Môžem odporučiť na hriankach je bezkonkurenčná.
Ďakujem za recept.

Reagovať na správu

portret

lolinka 24.10.2009 13:16

výýýýborna dakujem

Reagovať na správu

portret

kardanon 27.9.2007 20:48

Ahojte, ja som koštoval pomazánku ktoru mi podarovala Ľubica. Je fakt veľmi dobrá. Odporúčam !!!! A tebe susedka moja ĎAKUJEM za podarúnok

Reagovať na správu

portret

MIHALNICA 1.10.2007 13:27

Hlavne že si prežil

Reagovať na správu

portret

luccientes 30.9.2007 07:09

je to super , mnam

Reagovať na správu

portret

ErikH 19.10.2007 09:44

Ako dlho sa to dá skladovať a v akých podmienkach? Vďaka

Reagovať na správu

portret

lesnýdes 19.10.2007 10:16

Mne dlho nevydržala...Ak ju urobíš takú istú, tiež ti dlho nevydrží...

Reagovať na správu

portret

MIHALNICA 19.10.2007 14:54

.. našla som ešte zašitý pohárik z minulého roku ... tiež padol za vlasť a prežili sme to!

Reagovať na správu

portret

lesnýdes 19.10.2007 15:52

Mám teraz zamrazené hríby a suchohríby, predtým oblanšírované na masle. myslím, že aj z týchto húb by sa kľudne dala tá pomazánka aj v zime robiť, bez potreby konzervovania.

Reagovať na správu

portret

MIHALNICA 19.10.2007 15:56

Kľudne..to máš polopomázánku ..

Reagovať na správu

portret

elana 25.10.2007 09:14

ja som tam ten kečup vôbec nedal, nechýba ta ale pridala som pár strúčkov cesnaku a je úplne super, ďakujem za inšpiráciu

Reagovať na správu

portret

lesnýdes 25.10.2007 14:48

Eeee, kečup je v nej veľmi vhodný, hlavne keď dávaš pomazánku na hrianky. Skúšal som bez aj s, ale s kečupom aspoň mne chutí oveľa lepšie. Ale ako sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí...

Reagovať na správu

portret

serpico atlasár 25.10.2007 10:11

Ja uz dlhe roky robim nieco podobne, "Pikantny hubovy salat", nemixujem to, ale zmes sterilizujem, idem jeden pohar vybrat, rozmixujem a sup na hrianku.
Som zvedavy.

Reagovať na správu

portret

Amandi pokročilý 26.10.2007 21:12

Tajnostkár! Daj recept!

Reagovať na správu

portret

serpico atlasár 26.10.2007 21:31

Dam v dohladnej dobe do receptov!

Reagovať na správu

portret

kukulienka 31.10.2007 22:06

mas pravdu, ja robim tiez takyto a nema chybu!!! ...v podstate, moze byt nieco zle z hub???

Reagovať na správu

portret

shleha pokročilý 6.6.2013 20:15

Výborný recept,práve teraz robím pomazánku z mladučkých hríbov
Ďakujem Ľubka.

Reagovať na správu

portret

levi 24.8.2021 20:51

ja som si dovolil zaexperimentovať na recepte a dal som aj zopár paradajok na miesto pár kvapiek oleja (dusilo sa to rýchlejšie aj šťavy bolo viac) a pridal som kari korenie štipku (kvôli manželke lebo má rada) ale hlavne som miesto hríbov použil chuťovo neutrálnejšie kuriatka a posypal štipkou minuloročných drvených hríbov (prach) čiže efekt a chuť v podstate rovnaká odporúčam v podstate použiť akúkoľvek hubu podľa chuti ďakujem autorovi

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.