Diskusia k fotografii
Musí to byt dobre vyzerá to super...
Reagovať na správu
Jaro toto vyzera ako dobra mňamka.
Reagovať na správu
... dakujem za prispevky... davam zaruku tri roky na moje "vyrobky"...., vlastnorućne vytvorene - na chut..., estetiku aj kvalitu.... uż xxx rokov sa ich nemożem nabażit.... aj podla slov mojich najbliżśich priatelov nemaju chybu..... ale uż dost, samochvala smrdi....
Reagovať na správu
Z čoho si vytvoril tento mix ak to nie je tajomstvo ? Vyzerá to prudko jedlé .
Reagovať na správu
nalev: 0,6 l octu, 0,6-0,7 kg cukru, 1,8 l vody na 1 Deko-praśok (nie iny).
Do 1 nalevu pridame 10-15 ks ( gulićky) ćierne cele korenie, 1 bobk.list, 2 ks (gulićky) nove korenie, 1ks klinćek. Do skla: podla velkosti 2-3 krużky z malej cibulky, zopar (10) krużkov mrkvy, 1 krużok zo strućika cesnaku, krużok ćili paprićky ( podla chuti a podla toho, kto ma ako rad jemne, ći viac pikantne ). Potom na dno davam trocha na tenko porezanej kapusty, aby medzi hribikmi vznikli medzery, maju tendenciu obvarene sa trocha "zlepit". Ćiże vrstva hribikov, potom dalśia mala na tenko porezana vrstva kapusty, pripadne eśte tenky krużok ćili, a dalśia vrstva hribikov. Hriby nikdy neutlaćame a do flaśe davame min. 1-1,5 cm od vrchu flaśe. Potom zalejeme nalevom, kde sa snażime vśetky zlożky nalevu spravodlivo rozdelit do fliaś. Hriby pred zavaranim samozrejme obvarime. Vo vriacej vode povarime hriby 7-10 min. Nakoniec sterilizujeme 10-15 min. Prajem vśetkym dobru chut v kombinacii s ćimkolvek. Zaklad je, aby toho nalevu bol dostatok, hriby su velmi "smadne". Akekolvek hriby su s tymto nalevom a know how dobre, no rydziky daju kombinacii svoj "śmrnc". Cakacia doba je aspoń 1-2 tyźdne. Ćakam na "odozvu".
Reagovať na správu
Urćite neobanujeś, ak maś rad zavarane hribiky.... nezabudni, aspoń trośka rydzikov....
Reagovať na správu
Dnes som dostal plnú prepravku rýdzikov smrekových od kamaráta, ktorý ich nazbieral v Cisne (Poľsko) - tak ideme na to. Dik
Reagovať na správu
... a to ste kde ešte vyhrabali?...? Dodržať recept, ale nezabudnite na rydziky, bez nich to nie je také celkom "orechové". Ale mal som naložené aj bez nich a nikto sa nesťažoval...???
Reagovať na správu
Nebolo na Sklenom veľa rydzikov,budem sa musieť poohliadnuť po inej lokalite...skúsim.Tesim sa?
Reagovať na správu
Super *Jarko tak si to dal do tej správnej flaše..
Reagovať na správu
Super, zima bude dlhá
Reagovať na správu
to sa bude cez zimu chodiť do komory pekne vyzerajú..
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Jaroslav Voroňák
Čas a miesto:
15. 09. 2017, Humenné
Popis:
.... a takto vyzeral zaver.... dneśneho krasneho dńa.... mńam, mńam....
Ďalšie informácie:
ID: 634402; Zverejnené: 15. 09. 2017, Model:SM-G357FZ; Clona:f/2.6; Čas:1/100s; Blesk:Nie; Ohnisková vzdialenosť:354/100mm (35mm ekvivalent: 31)
Zaradené:
Ďalšie fotografie