sterilizované hubky v slanom náleve
Nasledujúce fotografie
Diskusia k fotografii
Pekne
U nas vydrzia max. 1 tyzden
Reagovať na správu
Ani u násd dlho nevydržia, ale minule som objavil fľašu zašitú za kompótmi s dátumom 2009. Hubky zo slaného nálevu dáva manželka k hovädziemu alegbo bravčovému na rôzne spôsoby.
Reagovať na správu
Mikinko, je to pekné, ale prečo je tam toľko vody? Aj ja dám slanej vody, len aby boli zaliate. A to ešte v pomocnej nádobe. A odtiaľ ich lyžicou dávam do pohárov, sú zároveň zaliate, ale neplávajú. A zapráši sa za nimi, napriek vode.
Reagovať na správu
Ja dávam na dno hrnca, v ktorej huby varím trocha vody, osolím a hubky pri varení pustia šťavu. Zbieram lyžicou penu a celý obsah sterilizujem v tlakovom hrnci. Mäsko ochutím hubami i s nálevom. Ten sa počas dusenia mäsa odpoarí, ale hubová chuť ostáva. Na praženicu nepoužívam. Ináč - ďakujem za radu.
Reagovať na správu
Váš názor alebo poznámka
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.
Informácie o fotografii
Autor fotografie:
Ing. Mikuláš Čollák
Čas a miesto:
30. 10. 2014, Michalovce
Popis:
Tak skončili zo včerajšieho úlovku hlivy (vľavo) a kozáky (vpravo). Sterilizované v slanom náleve v tlakovom hrnci vydržia aj 10 rokov.
Ďalšie informácie:
ID: 495653; Zverejnené: 30. 10. 2014
Zaradené:
Ďalšie fotografie
?Re: 2
Ing. Mikuláš Čollák
07. 10. 2014