Úvodná stránka » Diskusné fóra » Správy z iných médií »

Pozvánka: ŠTYAVNYCKÝ VJANOČNÝ JARMOK 2011


portret

milustek pokročilý, atlasár 9.12.2011 06:34

dobréé .. škoda že nje som blyžšje, došla by som okoštuvat krampampule

Reagovať na správu

portret

bobineta atlasár, moderátor 10.12.2011 13:39

slengom vam neodpisem, ale recept na varianty krampampule som si ulozila...snad raz na Novy rok alebo k nejakemu vyrociu sprobujem spravit ...lebo polievat rumom cukor a zapalovat pri svieckach musi byt velmi prijemne, vonave - a mnamkove

Reagovať na správu

portret

milustek pokročilý, atlasár 10.12.2011 16:55

Súhlasím Božka .. a pozri koľké staré banícke recepty som vylovila z webu:
http://www.byciskala.cz/MaRS/index.php?s...
PS: Dúfam, že Serpico pozná ten pravý originál a pošepne nám, ako na to

Reagovať na správu

portret

bobineta atlasár, moderátor 10.12.2011 17:51

..ved prave z toho som to opisala, ale mne sa paci ten posledny, lebo ta romantika pri tom kvapkajucom horiacom cukre na rozne druhy suseneho ovocia obliateho rumom sa mi hned vybavila ako velmi prijemna...a ja som skor za experimentovanie a mozno to urobim buduci rok na chate v HC na moje narodky

Reagovať na správu

portret

Máčik 11.12.2011 19:56

Tak konecne viem,co je grappa.Len to nikdy nepovedzte Talianovi,ze je to jablcná vodka...Inác za studentských casov na Orave nam robil kamarat krampampulu zo snapsu,karamelu a vyskvarenej slaninky.Teda bez krampampule sa zaobídem...

Reagovať na správu

portret

ivetatom pokročilý 12.12.2011 05:30

tak hriatô alebo punč?
aj naša klasika nie je na zahodenie: slivovička, lyžička medu, lyžička husacej masti - zohriať a zapáliť. Vianočný aperitív je na svete A ako po ňom ružovejú líca

Reagovať na správu