Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rôzne »

Hubník

Takto likvidujeme všetky hríby a huby, ktoré nesušíme a je ich väčšie množstvo

Ingrediencie: miska rôznych hríbov a húb, cibuľa, 9 rožkov, 8 vajíčiek, soľ, čierne
korenie mleté, rasca

Popis prípravy: Osmažíme cibuľu, podusíme nakrájané huby. Pokrájame rožky, pridáme vajíčka,podusené huby, soľ, koreniny a dáme na vymastený plech. Pečieme do ružova.

Monika

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

maria11 4.7.2007 15:49

Rožky namočím do mlieka so žĺtkami, pridám studené podusené huby na cibuľke, namiesto soli používam vegetu, pridám hodne petržlenovej vňate ( alebo majorán sa môže dať) a sneh

Reagovať na správu

portret

korbačka 5.7.2007 07:11

A dajú sa použiť aj zavárané huby?

Reagovať na správu

portret

Amanita 5.7.2007 17:55

myslím, že by sa dali použiť aj také, ale zavárané bez pridania octa

Reagovať na správu

portret

maria11 9.7.2007 09:27

Dajú sa použiť aj zamrazené huby. Niekto používa aj sušené huby - namočí ich vopred do mlieka (údajne sú ako čerstvé). Keď mám napríklad len jeden druh - dubáky, tak ja používam na dochutenie aj " korenie z húb" - pomleté rôzne sušené huby na mixeri - vynikne viac hubová chuť.

Reagovať na správu

portret

m.gabris pokročilý 4.10.2010 11:51

Super-vcera som to upiekol!(jedine miesto rozkov som pouzil toustovy chlieb a trochu prichutil cesnakom a majorankou) Jednoduche rychle ucinne a vyborne!!!
1*

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.