Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Rýdzik / Plávka »

Hubárova pochúťka

Pre tých, čo ocenia korenistú príchuť rýdzika

Ingrediencie: rýdziky korenisté, plátky oravskej slaniny, cibuľa, cesnak, ošúpané sparené rajčiaky, soľ

Popis prípravy: Klobúky rýdzikov korenistých opečieme na rozpálenom tuku, osolíme a obložíme plátkami opečenej oravskej slaninky.

Pripravíme si omáčku: do výpeku po slaninke dáme nadrobno cibuľku, rajčiaky, cesnak a podusíme. Prelejeme rýdziky a podávame teplé s chlebom alebo pečivom.

Amanita

Hodnotenie:

(2 hlasy)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.