Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Podpňovky »

Hubové knedle s cibuľkou


Ingrediencie: podňovky (václavky), olej, zemiakové cesto na knedle, soľ, cibula, slanina

Popis prípravy: Podpňovky uvaríme a studené pomelieme - pridáme do zemiakového cesta, z ktorého formujeme knedličky. Zavaríme ich do vody - keď vyplávajú, uložíme ich na rajnicu, kde sme rozpražili cibulku (do zlata) so slaninkou.

mária

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

Bohussv 16.3.2008 11:35

To može býť Super, k mletým podpňovkám by som pridal do plnky aj trochu popraženého mletého mäsa /bravové, ale zmes bračové hovädzie z obchodu/

Reagovať na správu

portret

olina 16.3.2008 19:49

Výborný a lacný recept, určite vyskúšam. Ja by som odporučila, lebo v sezóne to často pripravujem halušky s hubami, tiež výborné.

Reagovať na správu

portret

pista486 29.10.2009 15:15

fuuu...to nie, veď to by bola vražda.. chutnejšie by to bolo ni s mäsom, ale s restovanými hydinovými vnútornosťami... niečo ako plnka do kačky, alebo kurčaťa, len by tam bolo viac húb ako vnútorností a huby nemlieť, ale pokrájať na úhľadné kocočky

Reagovať na správu

portret

Henrieta 16.3.2008 20:53

Mnam, vyzera to velmi chutne, urcite to niekedy vyskusam.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.