Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Plamienky »

Plamienky na smotane s kuracím mäsom

Inšpirovaná rozhovorom s Ivetkou Vašičkovou, že plamienky sú veľmi chutné aj na smotane, som takto pripravenú zimnú hubu musela vysúšať. Toto je výsledok.

Ingrediencie: kuracie mäso, plamienky, cibuľa, strúčik cesnaku, soľ, drvená rasca, vňať peržlenu, smotana na varenie, ryža

Popis prípravy: Postup: cibuľu a jeden strúčik cesnaku spolu s nakrájaným kuracím mäskom podusíme na oleji, pridáme nakrájané plamienky a pod pokrievkou necháme ešte dusiť, mäso pred úpravou posolíme a pridáme drvenú rascu, trochu vňate z petržlenu /dala som sušený/, keď sa huby podusia pridáme smotanu a necháme zmes ešte trochu dusiť, aby sa zahustila, podávame s ryžou ....

Dobrú chuť!

Zuzka - medulienka

Hodnotenie:

(8 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

Papuľnatá 7.1.2012 12:50

Dobrý receptík, a tá vôňa!

Reagovať na správu

portret

virtue205 atlasár, moderátor 8.1.2012 17:53

mnaaaam

Reagovať na správu

portret

SauceBox 11.1.2012 19:47

Tiež to vysúšam

Reagovať na správu

portret

valky pokročilý 19.1.2012 19:47

slinky sa prebudili,ale plamienky musím mať na sto percent naštudované.až potom môžem vyskúšať alebo sa nechám pozvať?čo ty na to Zuzanka?

Reagovať na správu

portret

Tatanka - Yotanka pokročilý 5.6.2012 15:22

Isto vyskúšam!

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Zuzana Kiso (medulienka)