Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Jelenka / Jelenkovec »

Sterilizovane huby v paradajkovom pretlaku

Je to výborná pochúťka

Ingrediencie: Tvrdšie huby ako jelenka poprehýbaná (Hydnum repandum) alebo mladé plodnice dubákov, paradajkový pretlak, cukor,soľ, olej

Popis prípravy: Huby 5 minút povaríme, opláchneme vodou a dusíme na troške oleja do polomäkka. Potom pridáme paradajkový pretlak riedený v pomere 1 diel pretlaku a 2 diely vody, trochu soli a cukor podľa chuti. Po zovretí plníme za horúca do pohárov a sterilizujeme 60 minút.

dedko1

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.