Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Hríbovité huby, Kozáky, Masliaky »

Hubník podľa Satinského

Recept vypočutý v jednej rozhlasovej relácii s majstrom Júliusom Satinským

Ingrediencie: 10 rožkov, 0,5 l mlieka,30-40 dkg čerstvých dubákov, jedna stredná cibuľa, olej, čierne korenie, soľ, jeden strúčik cesnaku, 1 vajce

Popis prípravy: Rožky pokrájame a zalejeme mliekom, v ktorom sme roztrepali vajíčko. Na panvicu dáme olej, pokrájanú cibuľu a čerstvé a očistené huby podusíme. Podusené huby jemne osolíme a okoreníme a pridáme rozpučený cesnak. Takto pripravené huby premiešame s roškami. Hmotu dáme na plech a zapečieme. Podávame s kyslými uhorkami.

Ing. Ján Argaláš

Hodnotenie:

(2 hlasy)


Diskusia k receptu

portret

bojarka 2.10.2011 16:32

Tento recept jsem vyzkoušela a opravu je super. Dík

Reagovať na správu

portret

schkarol.7 25.10.2012 08:02

Zaujímavý recept Janko, vyskúšame.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.