Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Bedľa »

Plnené vyprážané bedle

Skúsila som vyprážať len samotné bedle v trojobale, potom som si recept trochu upravila. Vyskúšajte.

Ingrediencie: Bedle /také akurát hlavičky/, plátky tvrdého syra /môže byť údený aj neúdený/, plátky šunky alebo šunkovej salámy, soľ, hladká múka, vajíčka, strúhanka, olej, špáradlá.

Popis prípravy: Bedle jemne umyjeme, trochu osolíme. Medzi dve hlávky vložíme dva plátky syra a jedem plátok šunky,/môže byť aj naopak, kto ako má rád/, spojíme dvoma špáradlami a obalíme v trojobale. Vyprážame na oleji.

Dobrú chuť.

Ivana Drozdová

Hodnotenie:

(1 hlas)


Diskusia k receptu

portret

Igor atlasár 9.10.2007 22:50

Dúfam, že toto budem môcť vyskúšať ešte toho roku. Bedle by ešte mohli rásť. Dobre sa to číta. A ešte lepšie asi chutí :-D

Reagovať na správu

portret

vren 29.5.2008 08:01

ďakujem za dobrý recept u nás rastie bedlí hodne tak bude aspoň sem tam chutná večera

Reagovať na správu

portret

enika 10.10.2008 17:31

môže to byť dobré, v nedeľu ideme nahuby tak ak najdem vyskúšam

Reagovať na správu

portret

dubacik2 11.10.2007 08:32

...ešte som to nejedol,ale živo si viem predstaviť, že to musí byť veľmi chutné

Reagovať na správu

portret

dari1 11.10.2007 10:54

kolegyna este zatvorene hlavicky naplnila masovou zmesou a dala zapiect, ze vraj to bolo vyyyyyyyyborne

Reagovať na správu

portret

Ivulka 11.10.2007 11:38

určite to chutí dobre, vyskúšam dík

Reagovať na správu

portret

brčko 11.10.2007 17:41

Oboje je vyborné skusal som

Reagovať na správu

portret

BYSTRO 14.10.2007 20:08

vyskusam, vypada to byt dobry recept

Reagovať na správu

portret

serpico atlasár 19.10.2007 11:04

Oboje mam odskusane, aj v inych formach, su to DELIKATESY!

Reagovať na správu

portret

viliampo 22.5.2008 12:45

Citam to az teraz, uz sa tesim. Dik za urcite vyborny recept.

Reagovať na správu

portret

Bobor1 13.8.2009 17:22

Bedľa sa považuje za menej hodnotnú hubu , ale keď sa zadarí spracovať ju podľa dobrého receptu , môže to byť tiež delikatesa .
Ďakujem za typ na recept , ak porastú , určite vyskúšam...

Reagovať na správu

portret

fuli 15.6.2010 21:50

naozaj su vyborne

Reagovať na správu

portret

kardelka 2.10.2014 15:25

Ja miešam tvrdý syr s nivou.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.