Šalát z májoviek
studená kuchyňa
Ingrediencie: 0.5 kg čirovnica májová- možno použiť aj iné druhy hríbov podľa vlastnej fantázie, 3 ks cibuľa,3 ks uvarených vajec, 30 dg tvrdý syr-eidam alebo ementál, majonéza-dva žĺtky,2 dcl oleja,lyžička horčice,vyšľahať- 1 kyslá smotana,čierne korenie,olej a soľ.
Popis prípravy: Očistené a pokrájané hríby udusiť na oleji, ochutené korením a soľou, pokrájame cibuľu, syr a vajcia, pridáme vychladnuté hríby, smotanu a majonézu, ochutíme korením a soľou. Premiešame a podávame z bielým pečivom. Zapiť možeme tmavým pivom. Dobru chuť.
zetor50
(1 hlas)
Diskusia k receptu
Zatiaľ neboli zaslané žiadne príspevky.
Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.