roulage 24.12.2016 09:45
Tento rok bol na modráky celkom hojný. Tak som ich zbieral a poviem vám, takú chutnú hubu len tak človek nenájde. Som milo prekvapený a mýtus o nevhodnosti do kuchyne či nestráviteľnosti je len mýtus. Samozrejme že dodržiavam dostatočnú tepelnú úpravu. Sú fantastické, či zamrazené alebo aj sušené. Sestra ich zbiera 20 rokov a nikdy sa nič nedialo
maroš atlasár 24.12.2016 11:54
Je to jedna z najchutnejších húb,hlavne do kyslých smotanových polievok a omáčok.
Autor a vlastník: Roland Baranovič
Stránky sú aktualizované aj na základe informácií od pani dr. Ivony Kautmanovej,
odborníčky na mykológiu zo Slovenského národného múzea.
Príspevky v diskusiách a pod fotografiami sú názory užívateľov a správca stránky nemôže preberať akúkoľvek zodpovednosť za vyjadrenia užívateľov a diskutujúcich.